Campagnes

Online campagnes om jouw merk kracht te geven!

Ondersteun je merk met een online campagne! Naast online advertentie campagnes ontwikkelen wij ook traditionele campagnes. Een overzicht:

  • Google Adwords campagnes
  • Facebook Advertentie campagnes
  • Refund acties
  • Gift with Purchase
  • Collect & Get
  • Win with Purchase
  • Vouchers
  • Do Yourself In
Campagne archief

Google Adword & Facebook online advertentie campagnes

Wil je je bedrijf, webshop (producten), website, Facebook (groepen) of een speciale campagne onder de aandacht brengen via Google Adwords? Neem dan meteen contact met ons op!

Wij werken namelijk anders dan anderen. Om de beste conversie tegen die laagste kosten te realiseren committeren wij ons aan een duidelijk strategisch en operationeel plan. Samen met de klant stellen wij een deze plannen op met als doel de hele campagne helder en duidelijk in beeld te krijgen en verrassingen te voorkomen.

Refund acties

Nutrilett

Online Refund acties zijn niet nieuw, maar er een zijn aantal factoren die het succes van een dergelijke actie bepalen. Met meer dan 15 jaar ervaring beheersen wij al deze factoren en garanderen wij u een succesvolle actie! Wij faciliteren alle mogelijke Refund acties. Wij werken het liefst van ‘briefing tot clearing’ maar wij kunnen, indien gewenst, u in iedere fase van een campagne ondersteunen.

Gift with Purchase

Regulat

Het Gift with Purchase principe komt u steeds meer tegen. De vele varianten die dit concept u biedt, geven u letterlijk onbeperkte mogelijkheden en worden uw doelstellingen behaald. Bijvoorbeeld premiums, korting op promotionele artikelen, probeerpakketten en (pretpark) toegangskaartjes.

Collect & Get

DIAMANT

Wat is er nu leuker dan een cadeautje krijgen? Overweegt u om uw klanten te belonen voor een aankoop? Onze Collect & Get dienstverlening regelt het allemaal voor u.

Win with Purchase

Beauvais

Overweegt u een campagne op te starten waarbij de consument wat kan winnen? Dan kunnen wij u helpen! Wij hebben een compleet (modulair) platform gereed om al uw inschrijvingen op overzichtelijke en veilige wijze te beheren. Een Win with Purchase campagne kan verrassend succesvol zijn tegen een kleine investering.

Vouchers

Nordea
Geef je klanten eens een (fysieke) voucher die ingewisseld kan worden voor mooie cadeaus. Wij ontwikkelen de website waar de voucher ingewisseld kan worden en regelen in overleg het assortiment. Voordeel is dat de consument zelf kan kiezen wat hij of zij het leukste vind. En het assortiment kan natuurlijk ook een regionaal accent hebben.

Do Yourself In

Hellema

“Do Yourself In” biedt u de mogelijkheid om zeer persoonlijke producten aan te bieden. Geeft u eens de mogelijkheid om een naam of een foto van zichzelf op een T-shirt, blik, glas, pennenbakje, tas of andere leuke cadeautjes te zetten! De gehele techniek voor dergelijke ludieke campagnes hebben wij al vele malen geïmplementeerd.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Vraag het ons!

Wij stellen graag onze expertise ter beschikking! Onder meer de uitwerking van een campagne voorstel, Projectbegeleiding, Implementatie van de campagne website, Administratie,  Uitbetaling, Helpdesk, Management rapportages (statistieken), Order-intake, Internet kassa (Ideal, creditcard), Voorraad houden, handling retouren en versturen.

En natuurlijk het activeren van een campagne via Facebook, Instagram, Google en andere Social Media.

Ook geïnteresseerd geraakt?

Ook ideeën gekregen om een campagne te starten? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend intake gesprek!

Recente projecten

Recente ontwikkelde campagnes